Andereja
Krušelj

Andreja Krušelj (1970., Zagreb) slikarica je i oblikovateljica nakita koja se oblikovanjem suvremenog nakita bavi 20-ak godina. Koristi se tehnikama proizašlima iz temelja klasičnog zlatarskog zanata i bogatog iskustva u struci. Izražava se putem različitih medija i materijala kombinirajući plemenite i neplemenite metale s raznim suvremenim sintetskim kompozitnim materijalima i materijalima prirodnog i organskog podrijetla.

Nakit je izlagala na sajmovima kreativnosti u Hrvatskoj i inozemstvu, sudjelovala je na više 30-ak skupnih izložbi, različitim modnim revijama, te vodila likovne radionice za odrasle i mlade. Proteklih godina bavi se i body paintingom kao World Bodypainting Academy educirani bodypainter. Surađuje s raznim modnim markama i obrtnicima zlatarima. 
Članica je ULUPUH-a i ZUH-a. 

Andreja Krušelj (1970., Zagreb) slikarica je i oblikovateljica nakita koja se oblikovanjem suvremenog nakita bavi 20-ak godina. Koristi se tehnikama proizašlima iz temelja klasičnog zlatarskog zanata i bogatog iskustva u struci. Izražava se putem različitih medija i materijala kombinirajući plemenite i neplemenite metale s raznim suvremenim sintetskim kompozitnim materijalima i materijalima prirodnog i organskog podrijetla. Nakit je izlagala na sajmovima kreativnosti u Hrvatskoj i inozemstvu, sudjelovala je na više 30-ak skupnih izložbi, različitim modnim revijama, te vodila likovne radionice za odrasle i mlade. Proteklih godina bavi se i body paintingom kao World Bodypainting Academy educirani bodypainter. Surađuje s raznim modnim markama i obrtnicima zlatarima. 
Članica je ULUPUH-a i ZUH-a.