Ranko
Ajdinović

Ranko Ajdinović (1983., Karlovac), diplomirao je slikarstvo 2019. u Ljubljani na Arthouse-College of Visual Arts. Multimedijalni je umjetnik, bavi se stvaranjem slika, instalacija i skulptura. Izlagao je na brojnim skupnim i priredio više samostalnih izložbi u zemlji i inozemstvu. 

Neki od njegovih radova nalaze se u fundusu poznatih kolekcionara u Hrvatskoj i širom svijeta – kao što je Zbirka Krajačić, zbirci umjetnina De De Bridgewater (dvostruke dobitnice Grammya) u Los Angelesu, te u mnogim privatnim kolekcijama u Parizu, Londonu, New Yorku, Washingtonu, Amsterdamu i  na Havajima.

Ranko Ajdinović (1983., Karlovac), diplomirao je slikarstvo 2019. u Ljubljani na Arthouse-College of Visual Arts. Multimedijalni je umjetnik, bavi se stvaranjem slika, instalacija i skulptura. Izlagao je na brojnim skupnim i priredio više samostalnih izložbi u zemlji i inozemstvu. Neki od njegovih radova nalaze se u fundusu poznatih kolekcionara u Hrvatskoj i širom svijeta – kao što je Zbirka Krajačić, zbirci umjetnina De De Bridgewater (dvostruke dobitnice Grammya) u Los Angelesu, te u mnogim privatnim kolekcijama u Parizu, Londonu, New Yorku, Washingtonu, Amsterdamu i  na Havajima.