TRILIK(A3)

Multimedijalna izložba alumnija i diplomantica/diplomanata triju umjetničkih akademija :Akademija likovnih umjetnosti u Zagrebu, Akademija primijenjenih umjetnosti, Rijeka i Akademija za umjetnost i kulturu u Osijeku.

Kreativna lica naših triju likovnih akademija ne ujedinjuju se ovom prilikom kroz neki „tek tako“ smišljen ili interesantan koncept, već iz esencijalne, a posebno u ovim izolacionističkim vremenima važne i neophodne, silno željene želje za komunikacijom.
Umjetnost je dodir i životnost, nezamjenjiva virtualnostima, avatarima, emanacijama. Tek sada vidimo koliko je bitno vidjeti svojim očima, hodajući osjetiti tlo pod nogama, opipati, dodirnuti ljude i kroz umjetnost – opet ljude!
Zato ovdje, na Art Zagrebu, ne prikazujemo umjetničku nedodirljivost, informaciju, ne šaljemo poruke „privida“, ne prikazujemo fake news, linkove i smjernice, već konkretne fizičke radove naših mladih kreativnih ljudi koji vole i žele život u svim svojim nekontroliranim oblicima i mogućnostima, iznenađenjima živih interakcija…. prikazujemo neuništivu želju za slobodom. Znatiželju!

no image added yet.

Akademija umjetnosti i kulture u Osijeku

no image added yet.

Akademija primijenjenih umjetnnosti u Rijeci

no image added yet.

Akademija likovnih umjetnosti u Zagrebu