Zen Contemporary Art Gallery 

Zen Contemporary Art Gallery  osnovana je 2014. g. sa željom bolje promidžbe i prezentacije hrvatske suvremene umjetnosti u zemlji i inozemstvu. Cilj je galerije organiziranje izložbi hrvatskih i stranih autora, suradnja s inozemnim umjetničkim galerijama, sudjelovanje na međunarodnim sajmovima suvremene umjetnosti, potvrđujući konkurentnost hrvatske suvremene likovne umjetnosti na međunarodnoj umjetničkoj sceni.
Osnivačica i voditeljica galerije Frankica Mitrović Mihić nezavisna je kustosica i povjesničarka umjetnosti sa završenim postdiplomskim studijem Business of Art na Fashion Institute of Technology u New Yorku. Kao kustosica i voditeljica galerije do sada je realizirala niz skupnih i samostalnih izložbi u Hrvatskoj i inozemstvu.
Galerija zastupa akademski obrazovane likovne umjetnike mlađe i srednje generacije koji su već prepoznati i priznati u Hrvatskoj i izvan nje. U likovnom radu odabranih umjetnika vidljiva je povezanost s tradicionalnim umjetničkim nasljeđem unutar kojeg ne napuštaju figuraciju, već je tumače na posve suvremen i osoban način, ostajući pritom vjerni tradicionalnim medijima likovnog izražavanja – slici i skulpturi. Njihovi umjetnički radovi progovaraju o vrijednostima suvremene umjetnosti koja je razmatrana iz subjektivne prizme, iz različitih, vrlo individualnih  gledišta i promišljanja. Svaki od ovih umjetnika kreće u vlastitom smjeru otvarajući prostor različitim interpretacijama.