Rebeka
Belavić

Rebeka Belavić (1987., Zagreb), završila je Fakultet elektrotehnike i računarstva u Zagrebu 2010. te MBA studij na Nagoya university of business 2014. u Japanu. Bavi se strateškim razvojem digitalnih proizvoda, a kreativnost smatra nužnom u STEM-u (i životu), jer biti 

kreativan znači gledati stvari iz različitih perspektiva, ne bojati se pogrešaka i nepoznatog. Vodi strateški razvoj digitalnih proizvoda, te ima dugogodišnje iskustvo rada u IT industriji i vođenju timova. Za Rebeku je slikanje svojevrsni „brainstorming“ vlastitih ideja, zapisivanje trenutka na platno. Slika dugi niz godina akrilom na platnu, a njene slike nalaze se u domovima diljem Hrvatske..

Rebeka Belavic (1987., Zagreb), završila je Fakultet elektrotehnike i računarstva u Zagrebu 2010. te MBA studij na Nagoya university of business 2014. u Japanu. Bavi se strateškim razvojem digitalnih proizvoda, a kreativnost smatra nužnom u STEM-u (i životu), jer biti kreativan znači gledati stvari iz različitih perspektiva, ne bojati se pogrešaka i nepoznatog. Vodi strateški razvoj digitalnih proizvoda, te ima dugogodišnje iskustvo rada u IT industriji i vođenju timova. Za Rebeku je slikanje svojevrsni „brainstorming“ vlastitih ideja, zapisivanje trenutka na platno. Slika dugi niz godina akrilom na platnu, a njene slike nalaze se u domovima diljem Hrvatske.