Sasha
Fabris

Sasha Fabris, uspješna i hvaljena umjetnica iz Južne Afrike, donosi svoje živopisne vještine i profesionalizam u svoju novu zemlju prebivališta – Hrvatsku. Sasha je studirala likovnu umjetnost na Sveučilištu Witwatersrand. Tijekom proteklih 30 godina nastavila je razvijati svoje vještine u mnoštvu različitih 

medija kao umjetnica poučavanja i facilitiranja. Radila je pretežno u velikim kiparskim medijima kao što su čelik, bronca, drvo, staklo plastika i cement. Nakon što je zadobila ozbiljne ozljede kralježnice, Sasha počinje raditi na 2D medijima kako bi se odmorila od ekstremno fizičke prirode svog kiparskog rada.

Sasha Fabris, uspješna i hvaljena umjetnica iz Južne Afrike, donosi svoje živopisne vještine i profesionalizam u svoju novu zemlju prebivališta – Hrvatsku. Sasha je studirala likovnu umjetnost na Sveučilištu Witwatersrand. Tijekom proteklih 30 godina nastavila je razvijati svoje vještine u mnoštvu različitih medija kao umjetnica poučavanja i facilitiranja. Radila je pretežno u velikim kiparskim medijima kao što su čelik, bronca, drvo, staklo plastika i cement. Nakon što je zadobila ozbiljne ozljede kralježnice, Sasha počinje raditi na 2D medijima kako bi se odmorila od ekstremno fizičke prirode svog kiparskog rada.