Consuelo
Palma

Consuelo Palma je čileanska vizualna umjetnica koja živi u Hrvatskoj gdje je razvila svoju umjetničku karijeru s velikim uspjehom. Studirala je grafički dizajn, a zatim je istraživala različite umjetničke medije poput zlatarstva i graviranja metala. Kroz svoje radove pokušava izraziti  „snove i želje duše kroz materiju“. Trenutno se bavi slikarstvom i keramikom. Među njezinim posljednjim radovima je serija „Srca“ kojom želi ostaviti po strani klišej 

konotacije ovog organa i njegove tradicionalne simboličke forme. Poziva nas na zamišljanje beskonačnih ideja koje srce može evocirati, darujući gledatelju srce kao razigraniji, raznolikiji, povezaniji i univerzalniji simbol“. Palma je izlagala svoje radove u nekoliko zemalja, uključujući Španjolsku, Italiju i Hrvatsku.

Consuelo Palma je čileanska vizualna umjetnica koja živi u Hrvatskoj gdje je razvila svoju umjetničku karijeru s velikim uspjehom.

Studirala je grafički dizajn, a zatim je istraživala različite umjetničke medije poput zlatarstva i graviranja metala. Kroz svoje radove pokušava izraziti  „snove i želje duše kroz materiju“. Trenutno se bavi slikarstvom i keramikom. Među njezinim posljednjim radovima je serija „Srca“ kojom želi ostaviti po strani klišej konotacije ovog organa i njegove tradicionalne simboličke forme. Poziva nas na zamišljanje beskonačnih ideja koje srce može evocirati, darujući gledatelju srce kao razigraniji, raznolikiji, povezaniji i univerzalniji simbol“. Palma je izlagala svoje radove u nekoliko zemalja, uključujući Španjolsku, Italiju i Hrvatsku.